• Contact

OEM


Wij produceren hoogwaardige systemen die ontwikkeld zijn om de verwerkingssnelheid bij OEM-werkplaatsen te vergroten.

 

Carboline heeft een uitgebreide reeks coatings die een kostenefficiënt alternatief vormen voor de bescherming en afwerking van OEM-producten, tanks en apparatuur. Onze brede selectie van producten is ontwikkeld voor het minimaliseren van de VOS-emissie en gevaarlijke luchtverontreinigende stoffen zowel als afvalverwijdering. Onze direct-op-metaal producten verminderen de arbeidskosten, vergroten de veiligheid, verhogen de productie en zijn goed voor uw portemonnee. Wij onderscheiden ons van de concurrentie doordat wij hoogwaardige bescherming, corrosiebestendigheid en esthetische waarde kunnen leveren.

 

Al vele jaren lang leveren wij kostenefficiënte coatingoplossingen aan fabrikanten in de zware industrie en we kennen het belang van snelheid en prestaties.

 

Onze OEM-coatings zijn gemakkelijk aan te brengen en hebben voordelen door de snellere verwerkingssnelheid, minder reparaties, minder vaak overschilderen of minder vaak terugkomen.

 

Met onze nieuwe technologie kan extreem snel de tweede laag worden aangebracht (vaak op de natte laag), waardoor het verf-en uithardingsproces spectaculair wordt versneld.

Bekijk producten voor OEM