Petrochemie

Wij hebben een oplossing voor alles vanaf constructiestaal en buitenzijden van tanks tot verwerking, leidingen en apparatuur.

 

Petrochemische installaties worden voortdurend aangevallen door corrosie en chemicaliën, iets wat de industrie jaarlijks miljarden dollars kost. Carboline biedt een breed assortiment producten voor de bescherming van deze middelen, inclusief hoge-temperatuur coatings, linings voor tanks, reparaties voor de onderzijde van tanks, onderhoudscoatings en industriële brandwerendheid.

 

We bieden brandwerende epoxy en cementhoudende producten die zowel voldoen aan de classificatie voor koolwaterstofbranden als straalbranden.

 

De tankinhoud en de integriteit van de tank hebben de hoogste prioriteit. Wij hebben linings die door de tijd zijn getest, tot toonaangevende polymeren, systemen met een enkele dikke laag tot meerdere dunne lagen.

 

Onze unieke coatings vormen een uitstekende barrière tegen nat/droog en corrosieve omstandigheden met thermische cycli vaak onder een isolatie.

Bekijk producten voor Petrochemie