Upstream olie en gas

Wij bieden betrouwbare oplossingen die tijdens onze jarenlange ervaringen in de complexe olie en gasindustrie zijn ontwikkeld.

 

Carboline weet dat eigenaren en operators onder voortdurende druk staan om de kapitaalkosten te verminderen terwijl er aan strikte wettelijke vereisten moet worden voldaan. Offshore-installaties, waarvan het onderhoud extreem moeilijk en duur is, hebben een verwachte levensduur van 20 tot 30 jaar. Wij bieden hoogwaardige coatings,linings en brandwerende producten aan die de tand des tijds zelfs in de ruwste omstandigheden kunnen doorstaan. Carboline heeft daarnaast diverse systemen met een NORSOK-goedkeuring.

 

De atmosferische blootstelling offshore is met name agressief door de belasting met constante uv-straling en een omgeving met veel zout.

 

Opschuimende brandwerende epoxy producten hebben bij offshore-installaties zowel de classificatie voor koolwaterstofbranden als voor straalbranden.

 

Onze coatings zijn uitstekend geschikt voor spatzones, zoals de hefpoten en half-ondergedompelde rompen of aanlegplaatsen voor boten.

Bekijk producten voor Upstream olie en gas