Brandwerendheid

Onze brandwerende producten bieden al meer dan 40 jaar een ongeëvenaarde bescherming.

 

Carboline's volledige lijn van commerciële en industriële brandwerende producten beidt ongeëvenaarde prestaties voor diverse markten. Met diverse typen opschuimende en cementhoudende technologieën die speciaal ontwikkeld zijn voor industriële of bouwkundige toepassingen, kunnen we aan elke projectspecificatie voldoen. Al onze brandwerende producten zijn uitgebreid getest en hebben een bewezen staat van dienst bij blootstelling aan de ruigste omstandigheden en de extreme hitte bij blootstelling aan brand.

 

Onze cementhoudende gespoten brandwerende materialen (SFRM's) bieden hoge prestaties voor zowel verdekte als in het zicht blijvende staalconstructies en assemblages.

 

Onze opschuimende brandwerende materialen (IFRM's) bieden een superieure brandveiligheid en een uiterlijk met hoge kwaliteit voor commerciële en licht-industriële projecten.

 

Onze producten zijn volgens de hoogste normen van de industrie getest en gecertificeerd. Bij de tests zijn ook meerdere destructieve tests gedaan om realistische omstandigheden na te bootsen.

Bekijk producten voor Brandwerendheid

Verwante documenten
Praktijkervaringen