Commerciële scheepvaart

Onze expertise in de levering van producten en technische diensten aan de scheepvaartindustrie is van onschatbare waarde voor onze klanten.

 

Carboline biedt een uitgebreide lijn van zink primers, anti-corrosie epoxycoatings, hoogwaardig topcoats, IMO-goedgekeurde bekleding van ballasttanks en antifoulings die wel 60 maanden dienst doen. Onze hoge-temperatuur coatings, binnenprimers en-afwerkingen, oppervlaktetolerante coatings en chemisch bestendige tanklinings laten het bereik zien van ons vakmanschap in het maken van coatings van hoge kwaliteit voor praktisch elke eis in de scheepvaart.

 

Wij leveren coatings die de warmte-accumulatie door zonnestraling op luiken en dekken van binnenvaartschepen perfect reduceren en tegelijkertijd de lading beschermen.

 

Anti-corrosie en antifouling coatings zijn zeer belangrijk in de scheepvaart Goede systemen reduceren de schoonmaakkosten van de romp en zorgen voor brandstofbesparingen door een verlaagde wrijving.

 

Onze linings geven langdurige prestaties in wat wordt beschouwd als “kritisch” onderhoud voor toepassingen in tankbekledingen.

Bekijk producten voor Commerciële scheepvaart