Stroom

Wij bieden een volledige lijn coatings voor de bescherming tegen de veeleisende omstandigheden in de elektriciteitsmarkt.

 

Carboline levert coatings voor conventionele en nucleaire stroom en voor de markt voor hernieuwbare energie. Carboline's coatings voor nieuwbouw bieden een langdurige bescherming tegen chemische, agressieve, hoge-temperatuur en extreme atmosferische omgevingen. Carboline heeft een volledige lijn onderhoudscoatings met een esthetische waarde en verbeterde corrosiebescherming voor de agressieve bedrijfsomstandigheden in de elektriciteitsmarkt.

 

Coatings die voor windturbines worden toegepast zijn voor hun specifieke eisen samengesteld. De rotor en onderdelen van de turbine bewegen voortdurend en zijn blootgesteld aan barre weersomstandigheden en uv-straling.

 

We hebben een lange geschiedenis in de kernenergie-industrie. Onze gecertificeerde coatings voor de kernenergie zijn ideaal voor zowel nieuwbouw als onderhoud.

 

Andere typen coatings in de energiesector, zoals gebruikt in de waterkracht-energiesector, vereisen een hoog niveau van weerstand tegen water en slijtage.

Bekijk producten voor Stroom